Home
Klantcases 1SociaalDomein

1SociaalDomein

Om snel antwoord te vinden op vragen binnen het sociaal domein is 1Sociaaldomein.nl opgericht, een onafhankelijk platform waar professionals die betrokken zijn bij het sociaal domein elkaar kunnen vinden, kennis kunnen delen, elkaar vragen kunnen stellen en kunnen netwerken.

  • Meer dan 800 professionals
  • Vragen binnen 5 minuten beantwoord

Gepersonaliseerde content

1SociaalDomein is in essentie bedoeld om vraag en antwoord bij elkaar te brengen. Gebruikers van het platform kunnen gratis een profiel aanmaken en daarbij aangeven wat hun expertise is. Wanneer iemand een vraag stelt op het platform, kan diegene aanvinken onder welke categorie de vraag valt. Bijvoorbeeld Armoede & Schulden, Wet- en regelgeving of Wijkgericht werken. Als de vraag wordt ingediend, stuurt het systeem deze automatisch naar iedere geregistreerde gebruiker die de betreffende categorie als zijn expertise heeft aangevinkt.

Over 1SociaalDomein

Op 1Sociaaldomein.nl helpen professionals elkaar met vragen waar ze in hun dagelijks werk tegenaan lopen. Bedoeld voor iedereen die professioneel betrokken is bij het sociaal domein: uitvoerende professionals, teamleiders, gemeenteambtenaren, adviseurs en onderzoekers. Via dit platform kunnen professionals elkaar vinden en gebruik maken van elkaars expertise. Samen bouwen zij aan een sterker sociaal domein.

Dit platform verbindt iedereen die professioneel betrokken is bij het sociaal domein. Om elkaar verder te helpen met kennis en ervaring.

Meer weten?

Wilt je meer weten over de mogelijkheden van Yard Community? Of ben je nieuwsgierig naar ons stappenplan voor het neerzetten van een succesvol platform? Bel ons voor het maken van een afspraak, of laat je gegevens achter op deze site. Wij delen graag onze ervaring met jou en zijn erg benieuwd naar jouw vraagstuk.

Meer weten?

Wil je meer weten over de ins & outs van dit project of sparren met Valentijn van Esch over jouw vraagstuk?

Neem contact op