Home
Klantcases GGD GHOR Nederland

GGD GHOR Nederland

Yard ontwikkelde in opdracht van GGD GHOR het Kennisnet 2.0. GGD GHOR draagt bij aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken als het gaat om jeugd, sociaal domein en veiligheid.

10.000 professionals actief
100.000 documenten gedeeld
250 werkgroepen gestart

www.ggdghorkennisnet.nl

GGD GHOR Kennisnet

Op GGD GHOR Kennisnet delen ruim 10.000 zorgprofessionals kennis en informatie met elkaar. De regionale kantoren wisselen best practices uit op diverse thema’s. Openbaar in de voor iedereen toegankelijke kennisbank, of afgeschermd in de besloten werkgroepen. Het GGD GHOR Kennisnet faciliteert de samenwerking tussen de regionale GGD- en GHOR-vestigingen en hun regionale partners.

Social Intranet

Interactie ontwerp Visueel ontwerp Project management
GGD GHOR Kennisnet draagt bij aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken als het gaat om jeugd, sociaal domein en veiligheid.

Samenwerken

  • Het netwerk telt ruim 10.000 professionals. Dagelijks melden professionals zich aan, zonder dat de organisatie zelf actief werft.
  • 80% van de professionals keert regelmatig terug (KPI ‘Betrokkenheid’) en 21% van alle professionals levert regelmatig een bijdrage door een document te publiceren, een blog te schrijven of reactie achter te laten (KPI ‘Interactiviteit’).
  • Aan het kennisnet is een coaching app gekoppeld die matches realiseert tussen ervaren GGD GHOR medewerkers en relatief onervaren medewerkers. Met deze app wil GGD GHOR onderlinge kennisuitwisseling verder stimuleren.

Bekijk hier de video van GGD GHOR Kennisnet

Een korte inleiding betreffende de video van GGD GHOR Kennisnet.

Meer weten?

Wilt je meer weten over de mogelijkheden van Yard Community? Of ben je nieuwsgierig naar ons stappenplan voor het neerzetten van een succesvol platform? Bel ons voor het maken van een afspraak, of laat je gegevens achter op deze site. Wij delen graag onze ervaring met je en zijn erg benieuwd naar jouw vraagstuk.

 

Geïnteresseerd?

Vul dit formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.
  • Meer informatie over je project, plan, idee of mogelijke community.

Meer weten?

Wil je meer weten over de ins & outs van dit project of sparren met Siebe van Schalkwijk over jouw vraagstuk?

Neem contact op