Home
Klantcases Triocare

Triocare

Stichting Triocare richt zich op het verduurzamen en toekomstbestendig maken van de zorgsector. Triocare adviseert en begeleidt activiteiten zoals collectieve expedities, waarin de organisatie zelf een duurzame strategie gaat vormgeven. Het doel van Triocare is tot een innovatieve duurzame veerkrachtige samenleving te komen waarbij circulaire economie, inclusie en betekenisvol leven leidende principes zijn.

  • Triocare.net is voor professionals die betrokken zijn bij het toekomstbestendig maken van de zorgsector. Het netwerk verenigt medewerkers van ziekenhuizen, zorginstellingen, verzekeraars, financiers, toeleveranciers en alle organisaties die in de zorgsector werkzaam zijn.
  • Deelnemers aan expedities werken in besloten werkgroepen samen aan vernieuwende concepten om hun eigen organisatie te verduurzamen.

Meer weten?

Wilt je meer weten over de mogelijkheden van Yard Community? Of ben je nieuwsgierig naar ons stappenplan voor het neerzetten van een succesvol platform? Bel ons voor het maken van een afspraak, of laat je gegevens achter op deze site. Wij delen graag onze ervaring met jou en zijn erg benieuwd naar jouw vraagstuk.

Meer weten?

Wil je meer weten over de ins & outs van dit project of sparren met Siebe van Schalkwijk over jouw vraagstuk?

Neem contact op