Home
Klantcases TVVL Connect

TVVL Connect

TVVL, de branchevereniging van de installatie- en technieksector, wil leden én niet-leden inspireren tot innovatie en duurzame oplossingen. Het wil een absolute kennisbron voor techniek zijn en geeft daarom onder meer cursussen, houdt het symposia en evenementen en brengt het een informatief magazine uit. 

Met de komst van TVVL Connect, een nieuw digitaal communityplatform, willen ze ook online de technologiesector helpen te groeien met innovatie. TVVL Connect kent een uitgebreide kennisbank, diverse nieuws- en evenementensecties en biedt leden de mogelijkheid om makkelijk met elkaar te interacteren via specifieke groepen. 

  • 532+ leden en partners;
  • 18 actieve werkgroepen;
  • Responsive design;
  • Gebruiksvriendelijk portaal;
  • Uitgebreide kennisbank met o.a. technische rapporten.

TVVL: Nederlandse technische vereniging voor installaties in gebouwen

Zo werkt TVVL Connect

Op TVVL Connect kunnen leden en niet-leden op de hoogte blijven van het wel en wee in hun specifieke vakgebied. Dat doen ze bijvoorbeeld door speciale thema’s te volgen. Binnen deze thema’s kunnen deelnemers van het platform blogs schrijven, publicaties plaatsen of bijeenkomsten op een kalender toevoegen.

Ook kent TVVL Connect een persoonlijk dashboard. Daar vinden deelnemers aan het platform relevante informatie specifiek op hun gericht. Hebben ze bijvoorbeeld een interessant artikel gezien, maar geen tijd gehad om deze nog te lezen? Met een speciaal pinnetje sla je ‘m op en vind je ‘m terug in je eigen dashboard.

Voor leden- en niet leden

TVVL Connect kent een mooie kruisbestuiving tussen leden- en niet-leden. Ze kunnen in groepen of thema’s met elkaar het gesprek aan gaan, kennisdelen of publicaties uitwisselen. Ben je echter lid van TVVL, dan heb je iets meer mogelijkheden en krijg je toegang tot specifieke groepen. Ook kun je kosteloos de meest recente editie van TVVL Magazine downloaden of de nieuwste technische rapporten bekijken.


Video: TVVL Connect in beeld

TVVL Connect is hét platform voor professionals in de installatietechniek.

Responsive en razendsnel

TVVL Connect is klaar voor de toekomst. Het platform is volledig responsive en is razendsnel in gebruik. Yard Community maakt hiervoor gebruik van de nieuwste technieken, maar zorgt tegelijkertijd voor een zeer herkenbare en gebruiksvriendelijke back-end voor een fijne ervaring, voor zowel beheerder als gebruiker.

Interesse?

Yard Community maakt digitale totaaloplossingen voor branche- en beroepsverenigingen en kennisinstituten. Al meer dan tien jaar ontwikkelen we websites, apps en tooling om verenigingen te moderniseren.

Kom in contact!

Geïnteresseerd in een ledennet, communitysite of platform voor jouw organisatie? Neem contact met ons op!
  • Wij bellen je zo snel mogelijk terug.
  • Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om contact met je op te nemen voor deze specifieke situatie.
  • Geef hier eventuele wensen / opmerkingen aan.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Wil je meer weten over de ins & outs van dit project of sparren met Siebe van Schalkwijk over jouw vraagstuk?

Neem contact op