Home Koppelingen en systeemintegraties

Wil je binnen je platform informatie uit andere systemen ontsluiten? Of wil je gegevens die een bezoeker achterlaat gelijk opslaan in een ander systeem? Yard Community heeft veel ervaring met veilige en robuuste koppelingen en systeemintegraties.

CRM koppelingen

Gebruik je een CRM-systeem waarin alle gegevens van uw leads en bestaande klanten staan? Dan is het handig dat de gegevens die bezoekers op de website achterlaten gelijk opgenomen worden in het CRM-systeem. Wij hebben veel CRM-koppelingen ontwikkeld. Denk hierbij aan Salesforce en Microsoft CRM.

Kennisbank

Wil je op de website ook informatie van andere organisaties ontsluiten, dan zorgen wij voor de integratie. We maken een koppeling met deze systemen zodat de bezoeker bij het zoeken niet merkt dat hij/zij meerdere bronnen doorzoekt. Een voorbeeld hiervan is de database met leermiddelen op talentstimuleren.nl of de kennisbank op de website van het Mulier Instituut.

Zoeken in gerelateerde bronnen

Je wil natuurlijk dat bezoekers van je website eenvoudig en waar mogelijk via “instant search” in alle, gekoppelde, informatiebronnen kunnen zoeken. Dit maken wij mogelijk door informatie te synchroniseren of door zeer snelle webservices toe te passen. Een voorbeeld hiervan is de zoekfunctie op www.buren.nl

Beveiliging van koppelingen

Elke koppeling is in potentie een beveiligingsrisico voor je website. Onze architecten weten een veilige koppeling tot stand te brengen. We zijn al vaker door onafhankelijke bureau’s geaudit op dit onderdeel, we weten dus van de hoed en de rand. Daarnaast werken we samen met een betrouwbare hostingpartij True uit Amsterdam. True is een van de weinige hostingproviders in Nederland die gecertificeerd is voor zowel de ISO 27001 als de ISO 9001 norm.

Eenmalig inloggen

Een grote frustratiebron voor je medewerkers is dat zij in meerdere systemen apart moeten inloggen. Door deze drempel wordt een e-learning omgeving of intranet minder gebruikt. Dit lossen we voor je op door een zogenaamde “single sign on” koppeling. Erg handig voor je collega’s!

Yard Communty is jouw geschikte online partner

  • Gericht op samenwerking. Bij koppelingen zijn meerdere partijen betrokken. Wij investeren in een goede relatie en goede werkafspraken. We adviseren vaak om tijdens de bouw van de koppelingen de developers van beide partijen ook fysiek te laten samenwerken.
  • Schat aan ervaring. Wij hebben inmiddels veel bronnen gekoppeld.  Deze kennis zetten we in voor uw organisatie. Waar mogelijk hergebruiken we bestaande koppelingen.
  • Professionele hosting. We werken samen met True managed hosting in Amsterdam. Zij zijn een professionele hostingpartij en dragen zorg voor goede monitoring en security op de webomgevingen.

Organisaties waar wij koppelingen voor gemaakt hebben:

  • SLO: Expertise Centrum Leerplanontwikkeling
  • Kenniscentrum Sport
  • Mulier Instituut
  • GGD GHOR Nederland
  • Nederlands Vereniging van toezichthouders

Geïnteresseerd?

Vul dit formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.
  • Meer informatie over je project, plan, idee of mogelijke community.

Meer weten?

Wil je meer weten of sparren met Siebe van Schalkwijk over jouw vraagstuk?

Neem contact op