Home Werken bij Yard

In 2002 begonnen in een klein kamertje aan de Oude Gracht in Utrecht. Nu als professioneel bureau aangesloten bij de “Dutch Digital Agencies”. We hebben één doel: een optimale gebruikerservaring voor de online bezoekers van onze opdrachtgevers. Ga jij jouw talenten inzetten en werken bij dit mooie internetbureau in hartje Utrecht?

In 2002 begonnen in een klein kamertje aan de Oude Gracht in Utrecht. Nu een een professioneel web bureau aangesloten bij de “Dutch Digital Agencies”. We hebben één doel: een optimale gebruikerservaring voor de online bezoekers van onze opdrachtgevers. Ga jij jouw talenten inzetten en werken bij dit mooie internet bureau in hartje Utrecht? 

We hebben op dit moment ruimte voor een full stack webdeveloper (Symfony, php, react) die meewerkt aan grote online platformen in zorg & welzijn. Interesse? Neem contact op met Martin via martin@yard.nl of 030 2341020.

Yard Internet

Beneluxlaan 6
3527 HT Utrecht
Telefoon: 030 234 10 20

Bij Yard ben je jezelf. Jouw ontwikkeling staat centraal. Als je bij ons werkt vertrouwen wij je. En als er hard gewerkt wordt gaat er weleens iets fout. Daar leren we van.

We bieden je veel vrijheid. Bijvoorbeeld waar en op welke tijden je werkt. Welke congressen je bezoekt. Of aan welke innovaties je werkt. Samen iedere dag beter worden en onze klanten verrassen, daar gaan we voor!

De basis van Yard 

  • Vertrouwen in elkaar en in jezelf
  • Samen met collega’s en klanten groeien
  • Flexibel in werk en gedrag
  • Innoveren door te proberen
  • Gezellig en familiair

Stage lopen bij Yard

We hebben geen “Yard Academy” :-). Wel ga je écht meemaken hoe het is om te werken bij een professioneel web bureau. We gooien je niet in het diepe. Op alle disciplines hebben we ervaren mensen. Zij begeleiden jou intensief. We nemen je op in het team. Dit betekent bijvoorbeeld dat je gewoon meedraait in sprints met onze klanten. Of interessante kennissessies organiseert om klanten te inspireren. We zien je niet als hulpje maar als jonge professional die komt om aan het échte werk te ruiken.

Heb je talent op het gebied van webdesign, UX, front- en backend development of communicatie. Dan spreken we je graag!

“Bij Yard kreeg ik het vertrouwen om gelijk bij te dragen aan de bouw van een grote portal op het gebied van sport in Nederland.” Els den Engelse – Stagiair web development

“Ik ben ervan overtuigd dat we je een ervaring kunnen bieden waar je veel aan hebt tijdens de start van je carrière en hoop je snel te spreken!” Dennis van Aalst – Managing Partner

Kennis delen bij Yard

Bijblijven is een uitdaging, voorop lopen helemaal!

  • We organiseren regelmatig Yard meetups met pizza en LAN party
  • We kennen de innovation Friday waarop we pionieren met nieuwe technology
  • We verzorgen openbare kennissessies met externe vakexperts en professionals van relaties
  • We bezoeken interessante meetups en vakgerelateerde congressen (waar je je collega’s over bijpraat)

Talent en ambitie?

We geloven niet in uitgebreide vacatureteksten. Heb je talent en ben je ambitieus, laat het ons zien! Er is vast een rol bij Yard die je past. Jouw ambities staan voorop. Op de volgende vakgebieden hebben we een sta-zitbureau voor je vrij: frontend development, backend development, visueel en interactiedesign. Kom een kop koffie of thee drinken en proef de sfeer!